Lessen In Moord

Met trots presenteert Zoldertejater haar volgende toneelstuk. Dit jaar is er voor het avondvullend 2013 gekozen voor een nieuw genre voor Zoldertejater: een komische thriller. Op dit moment wordt er hard gerepeteerd aan deze thriller en dat beloofd na het succes van vorig jaar met ‘Hamlet op de BBQ’ weer heel wat leuks te worden.Lessen-In-Moord-Poster

Professor Kleine is docent ‘Creatief Schrijven’ en hij heeft voor zijn studenten een nogal ongewone examenopdracht bedacht. Zij moeten een ‘moord’ in zijn huis oplossen. Vol goede moed gaan de studenten aan de slag maar sommige aanwijzingen zien er angstaanjagend echt uit. Een van de studenten begint zich al snel af te vragen of het inderdaad slechts een opdracht is of dat er toch een echte moord is gepleegd. Langzamerhand beginnen de studenten elkaar te verdenken, vooral nadat een van hen vermoord is…althans dat lijkt er op. Dit leidt tot hilarische taferelen waarbij de een na de ander vermoord wordt… of toch niet? Hoort dit bij de examenopdracht? Wie is er echt dood? En wie is dan de moordenaar?
1 en 2 juni in Theater De Bussel (20.15 uur). Kaarten zijn hier te reserveren, het UITpunt of natuurlijk via onze eigen spelers en kosten €9,50 per stuk.