Contact ons

3 + 3 = ?

Veelgestelde vragen

Wanneer je meespeelt in een productie, dan repeteer je 1x per week. Dit is op maandagavond in De Pannenhoef in Oosterhout. Jeugdspelers repeteren van 19.30 tot 21.30 uur. Volwassenen repeteren van 20.00 tot 22.30 uur. De Pannenhoef ligt aan de Wilhelminalaan 57-59 in Oosterhout.

Jeugdspelers spelen 2x per jaar: in november een avondvullende productie in Theater de Bussel en in mei een eenakter (korte voorstelling) op het Waalwijks Theater Festival of op locatie.

Volwassen spelers spelen 2x per jaar: in mei een avondvullende of familievoorstelling, in het najaar een eenakter (korte voorstelling) op locatie. Een avondvullend is voor volwassen bezoekers, een familievoorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Jeugdleden en volwassenen betalen €9 per maand. Je betaalt ook wanneer je op dat moment niet repeteert.

Op dit moment is er voor nieuwe leden een opnamestop voor zowel de jeugd als de volwassenen vanwege het Coronavirus. We geven daarom de voorkeur aan bestaande leden om te kunnen repeteren. Leden die niet meespelen tijdens producties, kunnen ook niet een repetitie bijwonen. Hierom kunnen ook aspirant-leden tijdelijk niet komen kijken.

Het bestuur van Zoldertejater bestaat uit

Kim van den Berg

Bestuurslid Algemeen

Sophie Hadrouk

Bestuurslid  Jeugd

Ruud Leijten

Secretaris

Ramon Boers

Penningmeester

Martin Beuker

Voorzitter