Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van onze voorstellingen, gaan we werken met toegangsbewijzen via de Coronacheckapp. Dan mogen we de zaal 2/3 bezetten en kunnen er zo’n 130 mensen in de zaal. Dit ‘Testen voor Toegang’ wordt al veel gebruikt in theaters en bij sportwedstrijden. U kunt een bewijs krijgen door een negatieve testuitslag, of doordat u al bent gevaccineerd. De toegangscheck is nodig voor iedereen vanaf 13 jaar. Jongere kinderen krijgen zonder bewijs toegang.

Hoe werkt dit?
Bent u volledig gevaccineerd?
Download de CoronaCheck app. In de app klikt u op “QR-code maken”. Je klikt op “Volgende”. Voor het maken van een vaccinatiebewijs haal je je gegevens op met je DigiD. De Nederlandse QR-code laat je scannen aan de deur van de locatie waar het coronabewijs nodig is.

Bent u niet (volledig) gevaccineerd?
Als u niet volledig gevaccineerd bent dan kunt u zich laten testen. De afspraak daarvoor maakt u hier: https://www.testenvoortoegang.org/

Download hierna de CoronaCheck app. In de app klikt u op “QR-code maken”. Je klikt op “Volgende”. Voor het maken van een negatief testbewijs gebruik je de ophaalcode die je per SMS of per email van de testlocatie ontvangt.
De Nederlandse QR-code laat je scannen aan de deur van de locatie waar het coronabewijs nodig is.

Let op!
1) De uitslag is 24 uur geldig.
2) Je kunt maar voor één persoon een bewijs in de CoronaCheck-app maken. Iedere bezoeker heeft dus een eigen telefoon met de app nodig. Geen telefoon? Je kunt ook een QR-code printen. Download en print jouw bewijs op www.coronacheck.nl/print.